Torsdag- repriser, repriser

dr

Nytt ridhuspass idag och fortsatt fokus på skolor och byten.

Och faktiskt så är det så att trägen vinner för jag tycker absolut att kvalitén har höjts på allt, till och med den svåra högerslutan.

Med slutan gäller det liksom att få ihop allt och där är vi inte än men det går framåt.  I dagsläget handlar det mycket om att bibehålla ställningen åt höger och att formen inte dippar när jag böjer och bänder åt alla håll och kanter samtidigt som jag försöker få med mig ytter bak 🙂  .

Jag sa till X i tisdags att jag ser fram emot den dagen då vi kan skratta åt dessa svårigheter och förhoppningsvis blir det så.

Jag ser ju hur mycket bättre bytena från vänster till höger har blivit- nu kan jag faktiskt sitta stilla och göra bytet för hjälpen för det mesta och när jag tänker tillbaka på hur det såg ut från början ryser jag åt mina tafatta försök där jag seglade omkring i sadeln…

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>