Lördag- en häck och 16 klor

I morse red jag i ridhuset och tränade på ”det gamla vanliga”.

Insåg i slutet av passet, då jag fick en jättefin trav i en längre form att jag har fastnat lite för mycket i tävlingsformen på hemmaplan.

Så där får jag skärpa mig och inte vara så fixerad vid hur jag sedan ska rida på tävling utan tillåta Vicke att gå med lite längre hals emellanåt- i alla fall så länge jag har ett bra stöd (vilket ju tidigare varit en svårighet).

Så klart vet jag I TEORIN att det är bra att variera formen under ett pass men efter uppvärmningen är det lätt för mig att bli för fokuserad på vissa rörelser och glömma att även tex skolor kan utföras i en varierad form.

image

 

Efter passet och en liten kroppstvätt bar det av till hagen.

En stund senare blev det MER kroppstvätt eftersom det började ösregna!

image

Idag har jag även ägnat mig åt att klippa Soyas klor och en trädgårdshäck- därav rubriken 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Det var han verkligen inte 🙂 , tvärtom älskar han gräs och är nog mer koncentrerad på att stoppa så mycket som möjligt i munnen!

      Svara
        • Birgitta

          Ja, jag trodde att det var samma som jag hade lagt in på Instagram tidigare under dagen men när jag kollade var det en annan där han såg lite ”konstig” ut (fast bilderna är tagna sekunder efter varandra) 🙂 !

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>