Söndag- ett trevligt återseende

Idag har Vicke och jag varit på en liten utflykt- till Dalby sandskog som ligger ca 15 minuters bilfärd från vår anläggning.

Vi hälsade på Marielle och Özzi som flyttade från stallet för några månader sedan.

Hästarna var mycket goda vänner när de stod i samma stall och eftersom jag länge har saknat lite andra uteridningsmöjligheter än de kring vår anläggning och Marielle bjöd in oss på en ridtur tog jag tillfället i akt.

Det är väldigt tacksamt att ha en häst som Vicke som man kan ta med sig obehindrat- han traskade på och tog täten flera gånger fast han inte hade en aning om vart vi var på väg 🙂 .

Det där med att åka iväg med hästarna för att rida ut på främmande platser har jag faktiskt gjort med alla djuren, även Kreon som ”bara” kunde vara hemskt istadig om man red ensam- aldrig med sällskap.

Tyvärr är jag oftast lite för bekväm för att koppla transporten och köra iväg för egentligen behöver det inte ta så mycket extra tid, särskilt om man kör hästen sadlad.

image

Vicke tar täten i skogen. Just skog är nog min favoritmiljö att rida i.

image

Alltid med spetsade öron- min fina häst!

En kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Vi åker ju rätt ofta iväg för att rida ut i roligare miljöer än de hemomkring – antingen själva eller tillsammans med vänner. Nu när vi har ridbana hemma känns det helt ok att åka iväg för att rida ut regelbundet istället. Vi har flera härliga favoritplatser, och man kan ju välja plats efter väder och vind!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>