Tisdag- fortsatt framåt

Tisdag och träning för X!

Jag hoppades att även han skulle se samma sak idag som jag har upplevt sedan föregående besök hos honom- att vi har kommit ännu ett mikrosteg framåt vad gäller de svåra högerslutorna.

Och jodå…det går banne mig framåt 🙂 !

Om jag hade läst mina egna referat från de senaste månadernas träningar och INTE vetat ett dugg om dressyr hade jag antingen tänkt att både slutor och annat måste ha sett ”för djävliga ut” initialt eller att de nu, med dessa ständiga förbättringar, håller OS-klass men ni som liksom jag vet vad det innebär att traggla på med samma rörelser månad ut och månad in förstår att det varken varit på det ena eller andra viset utan att det är så det ÄR när man håller på med denna sport 🙂 !

Hur som helst visade Vicke upp fina skolor exklusive höger-slutan då 🙂 , några travökningar som också dom var bättre (men inte bra) än förut, flera byten där några var jättefina och andra rena men lite spjärniga i formen och bra tempoväxlingar i galoppen och sedan var lektionen slut…buhu….

Jag hade gärna tränat oftare och det får väl bli ett mål för framtiden tänker jag.

image

Jag undviker i görligaste mån att transportera hem en svettig häst och har därför alltid en spann vatten och en svamp i transporten.

Idag kunde vi dock låna en riktig dusch hos X och det var så klart ännu bättre….

image

….tyckte i alla fall jag- Vicke ser mer tveksam ut över att få vatten rakt upp i fejjan.

image

Och eftersom hästvärlden är så liten som den är passade jag på att säga hej till en bloggläsares häst som är här på en kortare träningsvisit.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>