Fredag- efter regn kommer sol, efter sol kommer regn

mid

Åter en ledig vardag så att man ska bli riktigt förvirrad över vilken veckodag det egentligen är (nä visst nä…det är INTE lördag idag) men jag klagar inte; all ledighet tas tacksamt emot även om jag verkligen inte är någon midsommarfirare på några vis.

För mig (och många andra hästmänniskor av bloggar och Facebook att döma) är det som vilken annan dag som helst då vi kan rida/ träna och tävla som vanligt 🙂 .

Vädret är också ”som vanligt” på midsommar dvs mycket sol och, om man har tur, någon solstråle mellan skurarna.

Själv hade jag denna tur på min uteritt som började med liiite regn och slutade med solsken men därefter och innan dess har det också ”öst” ner.

Under vår tur blev det som så ofta mycket galopp och klättring i skritt, inga möten med kor tack och lov och ett accepterande av att de får som förra året var ganska otäcka i sin hage nu inte bevärdigades med en blick. Man är väl mogen sa Vicke….bah…sa jag 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>