Veckan som gått

goodbye

Huuu vad snabbt tiden går!

Tyckte nyss det var nyår och nu har ju mer än halva året gått!

Får verkligen inte hoppas att mina stundande 4 veckors semester flyger iväg lika snabbt utan att jag hinner njuta av varje ledig dag.

Än så länge är det i alla fall business as usual på alla fronter; både Vicke och jag arbetar för fullt, han och jag tillsammans och jag för egen del på stället som försörjer oss båda.

Som vanligt…höll jag på att säga…har jag inget att anmärka på vad gäller Vickes och mina ridpass- jag försöker rida så varierat som väder, underlag och annat tillåter.

Förhoppningsvis kan vi snart även lägga en stor gräsbana till våra ridplatser även om inget går upp mot det kära ridhuset ha ha ha.

Lite skämt och lite allvar men för mig handlar det enbart om att rida på det mest optimala underlaget och inget annat och då finns det inget som slår just ridhuset.

Hade vår utebana haft ett ännu bättre underlag än ridhuset hade jag ridit där även dagar då vädret kanske inte var så bra men för mig är just underlaget jätteviktigt och så har det alltid varit.

Sedan tycker jag så klart att hästar både bör tränas på olika underlag och kunna fungera bra var man än rider nästan men vill man ha ut optimalt av hästen tycker jag nog att man också ska erbjuda ett optimalt underlag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>