Tisdag- värme

Idag har det varit riktig sommarvärme och om man ska tro prognoserna ska de kommande dagarna bli ännu bättre/värre (välj själv) vad gäller höga temperaturer.

Jag rider ju nästan alltid på morgonen så mig och Vicke kommer eventuell hetta inte att drabba- det brukar ju ta några morgontimmar innan det bir riktigt varmt.

Idag var vi i ridhuset och tränade på ”as usual” och det kändes bra tycker jag.

Idag testade jag om det blir ”inbromsning” när jag vänder rätt upp, så som jag har berättat att det kan bli på tävling innan den avslutande hälsningen, men icke- Vicke måste känna på sig att jag sitter superberedd med skänklar och sporrar.

Oavsett vilket så gjorde jag många uppridningar och ska försöka att tänka på att rida denna linje ofta framöver (mellangalopp på snett igenom och sedan uppridning i trav fast utan halten som på tävling) så att det kanske programmeras in i Vickes hjärna att man inte försöker stanna innan ägaren har gett signal.

Försöka duger…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>