Läst på ett hästforum

Blev av en bloggläsare tipsad om att gå med i ett diskussionsforum på Facebook där man bland VISS klokskap kan få läsa så mycket dynga och knäppa kommentarer att jag kan förstå de av mina hästvänner som inte stod ut utan gick ur gruppen.

Här ett exempel på ett högintellektuellt budskap, det är så att man baxnar över så mycket klokskap….eller inte:

”Betfor e jätte bra för att motverka kolik!! Men det ska delas ut flera gånger per dag med mkt vatten i! tex 1 dl blöt betfor med mkt vatten morgon -likadant vid lunch å sedan em å sedan kväll.”

Tja om detta stämmer så är det för mig obegripligt hur både Vicke och tidigare hästar överlevt då de fått långt mer än 1 dl betfor åt gången och inte alltid flera gånger om dagen….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. S

    Hm. Alla VET så himla mycket och alla har RÄTT. Ovanstående är ju så sätt och vis rätt fast ändå fel. Det kan ju kanske förebygga kolik men det beror på vilken häst och vad grundproblemet är. Tex om hasten dricker dåligt. Det är ju inget mirakelmedel som funkar för alla. Vissa tål ju inte ens betfor.

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Tyvärr är ju inte det det värsta man läser där… ibland blir man mörkrädd.

    Svara
    • Birgitta

      Instämmer.

      Jag har ibland hajat till när jag läst på Bukefalos men det forumet är ju som en mild bris i jämförelse.

      Nej, vill man få vettiga svar av vuxna, kloka och sansade hästmänniskor rekommenderar jag http://www.ryttarfiket.se

      Har hängt där i…”tusen år” eller i varje fall över 15 (oj vad tiden går….).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>