Torsdag- ny häst?

Nejdå, jag har inga planer på att varken byta ut Vicke eller köpa en häst till utan detta var en av de positiva kommentarerna som X fällde under och efter dagens träning, dvs han undrade om jag hade med mig en ny häst 🙂 !

Nu ska det sägas att jag alltid har uppfattat att X är väldigt positiv till Vicke men idag tyckte han att han verkligen hade höjt sig flera snäpp. Mycket roligt att höra så klart.

Nu gäller det bara att få dagens fina bärighet och självgående under längre och längre tid av ALLA pass och det är ju upp till mig att lyckas med det.

Att verkligen se till att halvhalterna går igenom till 100 %, inte låta Vicke gå iväg och inte heller bara korta in halsen utan verkligen sätta sig på bakbenen. Att få honom aktiv UNDER mig efter halvhalten och inte längre i kroppen efter några steg.

Och att även hinna reagera inne på en tävlingsbana och göra ovan- det blir min utmaning för där kan i alla fall jag bli lite paralyserad.

image

Frukost i hagen.

image

Lite wild and crazy, dvs inga vita lindor idag 🙂 .

image

Den blivande gräsbanan klockan 6 i morse….

image

…..och klockan 20.00 i kväll. En fröjd för varje hästägares öga!

image

Liksom detta! Ensilage från ett annat fält.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>