Måndag- fin-fint

Väderleksprognosen stämde mycket bra igår kväll/ natt- dels kom det en hel del välkommet regn och dels en del ovälkommen åska.

Jag var glad när jag såg att ”våra” beteshästar (Messy och 2 andra ston) stod i stallet i morse- de hade tagits in just på grund av åskan och det är skönt när man har hästarna så nära att man lätt kan göra så.

Eftersom det faktiskt kändes betydligt svalare när jag körde till stallet blev det ett ridhuspass och även om vi var svettiga när detta var avklarat var det tveklöst värt det.

Jag fokuserade mycket på samlingen idag och fick stundtals fantastiskt fin trav vilket åter bekräftade det jag vetat länge; att Vicke har en ganska alldaglig grundtrav (man vill ibland vända sig bort när han travar oinspänd på lina) men  att man kan rida fram en desto finare dito.

Jag ska jobba mycket med detta framöver är planen; att kunna trava med BÅDE samling och energi i denna- när jag ”får till det” är det som sagt verkligen  en bra känsla där jag bara kan sitta stilla och ”åka med” och det är ju också något jag har jobbat på; självgåendet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>