Rimligt eller ej?

Du köper en vara på mässan på Falsterbo Horse Show.

När du kommer hem upptäcker du att varan är sönder och behöver återlämnas.

Är det rimligt att kräva att säljaren kompenserar dig för inträdet när du återvänder eller ska man tänka att man får stå sitt kast om man handlar någonstans dit det är inträde?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Kontakta saljaren direkt och fixa retur/reparation/kompensation eller vad det nu ska bli direkt med dem. Har val inget med intradet att gora, och man gar val inte tillbaka till showen for att returnera? Skulle iaf inte jag gora, och inte heller skulle jag be dem om intrade, da ar det val battre att ringa dem och ordna direkt med foretaget. Skulle definitivt inte betala intrade igen for att ga tillbaka till montern/forsaljaren darinne pa showen.

    Svara
  2. Frida

    Nej det tycker jag inte, det får lösas på annat sätt, att man skickar varan eller kommer in till butiken efter om man kan det. Skulle man då kräva ersättning på bensinen också för att man fick köra en extra runda?

    Svara
  3. Minstral

    Ser inte heller att det skulle ha något samband, alltså inträdet och retur av varan? Är väl bara att kontakta inköpsstället?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>