Veckan som gått

vila

Ja, en del av min semester tillbringas onekligen som ovan, det ska jag erkänna utan dåligt samvete och det är det som är så härligt med att vara ledig tycker jag; att man kan lägga sig i soffan och till och med ta en liten power-nap precis när man känner för det.

Dock har jag verkligen inte bara slöat under den andra av mina 4 semesterveckor utan tvärtom jobbat mer än vad andra semester-firare troligen hade ansett vettigt.

Men man är ju olika och lika gärna som jag soff-sover så passar jag på att tjäna lite extra pengar i förhoppningen att jag kan använda dom till roliga saker längre fram- träningar för X tex.

Träningarna ja; i fredags var det äntligen dags för den första duvningen på 3 hela veckor men jag får väl säga som dom gör i Carlsberg-reklamen på tv: WORTH WAITING FOR!

Det var så roligt och gick så bra!

Annars har jag hunnit med att även träna på egen hand och också hoppträna en dag medan uteritterna har fått stå tillbaka.

Dom är så klart också viktiga men när det är stenhårt i marken prioriteras dom inte lika mycket.

Tyvärr börjar det sakta märkas att vi går mot mörkare tider, än så länge väldigt långsamt men dock utan återvändo.

Jag hör att många inte tycker att det har varit någon sommar att tala om och måste själv instämma i detta även om jag inte önskat mig några ”ökentemperaturer” varken tidigare eller under min återstående ledighet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>