Tisdag- hund och hästmotion

Morgonen inleddes som vanligt med tidig uppstigning och efter att Soya hade fått sina mediciner åkte jag, också som vanligt, till stallet.

Efter en timme som ägnades åt fodring, hagutsläpp, mockning och iordningställande av höpåsar och foderhinkar åkte jag hem och sov i någon timme till….mmmm!

Innan lunch åkte maken och jag med Soya till Skrylle- det gäller att passa på att variera hudrundorna när man är ledig.

Idag möttes vi av en massa ur-äckliga mördarsniglar som väl hade lockats fram av regnet, alla de mörka prickarna ni ser på bilden är just sniglar. Uääää!!!

image

Efter hagintaget skrittade jag och Anny ut med Vicke och Judy, detta var första gången vi hade sällskap av detta ekipage men det blir förhoppningsvis fler gånger innan Judy flyttar tillbaka till sitt ordinarie stall runt 1 oktober.

Jag har haft lite otur med ridsällskap, tex Flinga som ofta följde med Vicke på tur togs bort för någon månad sedan och det är onekligen trevligare om man har någon att sitta och tjattra med när man skrittar ut.

image

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>