Onsdag- blött

Efter gårdagens åskoväder med åtföljande ösregn var det ganska ”plaskigt” på utebanan i morse men det var inget som störde varken Vicke eller mig.

Vi tränade på som vanligt och det gick bra.

Idag gjorde jag mycket diagonaslutor och slutor utmed spåret och tyckte att jag fick till dom ovanlig bra- det är annars en enorm akilleshäl när vi tävlar (”för rak” är en stående domarkommentar).

På eftermiddagen tog jag faktiskt ut Vicke för en andra ”omgång” på banan- denna gången för lite trampträning på töm.

När jag var på en Kyra-clinic för ”tusen år sedan” minns jag att hon tipsade om att man kunde göra denna träning några minuter varje dag för att befästa det man vill träna in och det tänkte jag försöka ta mig tid till- inte varje dag men inte heller med så långa mellanrum (ibland veckor) som jag gjort tidigare.

Jag tror att detta är ett bra stärkande arbete utan att man sitter på och det går också relativt snabbt att utföra- idag var vi klara på 15 minuter eftersom Vicke redan var ”framskrittad” av sin utevistelse precis innan.

Har insett att det inte går att filma och hålla i 2 tömmar samtidigt men ungefär så här ser det ut 🙂  !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>