Veckan som gått

semester

Ja, nu är det inte bara ännu en vecka som har flytt sin kos; så har även mina 4 veckors semester.

Jag får väl säga som jag alltid gör: ”det var roligt så länge det varade” och jag tycker för den delen att ALLA veckor flyger fram- inte bara de lediga.

Vädret har den sista veckan varit mestadels soligt och väldigt varmt- när till och med en så frusen person som jag sover bredvid ett vidöppet fönster kan man väl knappast klaga på kyla?

Veckan inleddes på bästa sätt med träning för X och sedan har den innehållit lite allt möjligt; några dressyrpass på egen hand, en skrittrunda där vi klättrade, hoppning på gräsbanan och som avslutning skogsridning med sällskap.

Soya har också varít i skogen flera gånger och det tror jag hon uppskattar mycket; det finns mycket nytt att sniffa upp i jämförelse med de invanda grusvägarna hemmavid.

Nu stundar alltså återgång till arbetet men även lite förändringar som jag kommer att berätta om när allt är helt klart.

Annars hoppas jag på fortsatt fint väder och så mycket ljus som det går att få- jag mår så mycket bättre då än när det är som kallast och mörkast ute.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>