Speciella annonser del 585: lite korrekturläsning kanske?

Läser nedanstående annons på Facebook och förundras över att människan inte har brytt sig om att korrekturläsa den.

För inte finns det väl hörntänder och sadelmakare i släpet?!?!?!?!

Och vad är det släpet ska infekteras med?

Sedan var det väl ett fantastiskt erbjudande om att GRIMMA kan erbjudas om hästen inte har det- det hade ju avgjort hela affären för min del….*IRONI*

 

transportering av häst/hästar erbjudes!
31/8. Resa från Stockholm – söder ut.
Hästen kommer att transporteras av Linda, HippotiQue, som kan erbjuda transportskydd och grimma för din häst om denne inte har det. Hjälper till vid lastning och har lastlinor om det skulle behövas. Hon har även vattenhink+ dunk, hörntänder, sårvårdskit, hon tar hand om din häst under hela hyrtiden och transporten desifekteras mellan varje körning.

Transporten körs med spån.

Hästen körs i en boogievagn(2 hästar) med sadelmakare, bommar fram och dörrar bak. Öppningsbara fönster i taket och fläkt under varma dagar.

Transporten är extra bred och extra hög.

Passa på! Nu kan du transporter din häst till ett riktigt bra pris!!

Pma vid intresse

15 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonym

  Självklart låter jag inte hästen åka med någon som inte har hörntänder!

  Svara
 2. Frida

  Trodde att hörntänder och sadelmakare var standard, jag kör aldrig utan i alla fall…..

  Svara
 3. Lina

  Annonsen är helt seriös och hon som kör är en duktig och ambitiös människa som är mycket omtyckt och används flitigt för transport av hästar vid olika saker.

  Men jag ska meddela Linda att set ligger fel i annonsen så att hon kan rätta till det istället för att ni ska göra er lustiga på andra människors företag.

  Svara
 4. Prick

  Utöver det roliga bör man tänka på att det är fler krav som ställs på den som ska transportera ett djur mot betalning. Det räcker inte med att tillhandahålla grimma och hörntänder. Utbildning, tillstånd och kontrollerat och godkänt fordon ska också finnas.

  Svara
 5. Linda, Hippotique

  Men OJ, så fel det kan bli . Det är inte jag som lagt in annonsen, utan en kund som velat sälja en returresa från Sthlm för att sänka priset för sin egen transport. Jag är yrkestransportör enligt konstens alla regler. Annonsen känns lite som viskleken med minst 15 deltagare. Den sista fick skriva annonsen Bara att le, all publicitet är bra publicitet…. Eller?

  Svara
  • Cristel

   Så roligt kan det ju bli när fel person skriver annonser. Men nu vet jag vem jag kan höra av mig till när jag behöver transportera 🙂

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>