6 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Fattar verkligen inte hur man tänker….

   Det har varit sommartemperaturer varje dag i Skåne under hur många veckor som helst.

   Och detta var inte ens ett regntäcke (om man nu var rädd för nederbörd) utan ett stalltäcke….

   Svara
 1. Maria

  Man blir så trött! Såg även på en storblogg att hästen hade täcke på sig inne i transporten….suck liksom! Skrämde låg kunskapsnivå om hur hästar fungerar

  Svara
  • Birgitta

   Ja, det är väl det som jag tycker är ”grejen”; inte täcket i sak många gånger för hästar har sällan och aldrig svettats ihjäl eller ens blivit sjuka/ medtagna av för varma/ många täcken utan mer kunskapsnivån (dvs BRISTEN på kunskap) som täckes-narkomani utstrålar.

   För om man tror/ anser att en häst behöver ett termotäcke vid 18 grader och sol…då undrar jag vad MER galet man inbillar sig för det brukar sällan stanna vid enbart galna täckesåsikter. Och annat är kanske inte lika harmlöst.

   Svara
 2. DRESSYRLIV

  Haha… Jag var ute vid betet och satte på Pascal ett specialbeställt täcke från Horseware (extra tjockt och extra täckande) hahahah 😀 Skämt åsido – man blir verkligen mörkrädd.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>