Onsdag- härligt

Åhhh vilket härligt sommarväder vi har haft idag- varmt och soligt.

Jag red ut med Vicke efter jobbet och det var så skönt; tillräckligt varmt för att skippa jacka och inte en insekt så långt ögat kunde nå.

Det blev väldigt varierad ridning på både stubbåker, gräs och asfalt, lite klättring i alla gångarter och lång avspänd form eftersom vi red så samlat igår.

Min bil har återvänt från sin verkstads-sejour, plånboken är 6000 pix fattigare men så är det med gamla bilar. Och jag lägger hellre pengar på ”sjukvård” till bilen än hästen- det är en sak som är säker.

Har en del ryttare i min bekantskapskrets som just nu har otur med sina hästar och sådant får mig alltid att tänka till ännu mer och vara glad för varje frisk hästdag för egen del.

image

Min underbara Gullis tyckte INTE att jag skulle åka till jobbet i morse och det är ofta jag har svårt att slita mig från honom på morgnarna.

Ett härligt sällskap i stallet helt klart!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>