En filmsnutt till

Lyckades lägga upp en liten filmsekvens till och den kan man ser här!

Insåg som flera gånger förut när jag själv tittade på den att man ibland, både när man tittar på filmer och på tex träningar/ tävlingar IRL inte alltid kan se vad ryttaren faktiskt AVSER att rida om man tex inte kan programmet som rids eller hör instruktionerna som ges.

Så det jag FÖRSÖKER att göra i början av filmen är att rida i en mycket samlad trav RAKT FRAM även om man kanske tror att jag rider en sluta…eller vad vet jag..det ser lite väl slingrigt ut 🙂 .

Det är så här jag börjar mina travpass efter uppvärmningen, så att jag verkligen har Vicke på bakbenen och det ni ser är just de första travstegen.

Sedan tror jag nog att man ser att jag rider några öppnor och avslutar med en sluta 🙂 !

Vanligtvis brukar vi trava mer ”rakt fram” innan vi ger oss på skolorna men detta passet blev så här.

Och om ni undrar över varför det bara hörs ett svagt mummel från min  tränare så rider jag med öronsnäcka.

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Vicke är verkligen fantastiskt fin och det är så himla kul att få se filmer på er! Speciellt för mig som så sällan ser er *live* nu för tiden! Gud vad det går framåt! Skitkul att få se att ni börjar tänka passage-tänk i traven också – stärker hyfsat bra 😉

    Eloge till dig som lägger upp filmer trots att du (vad jag egentligen förstår, inte helt och hållet ”älskar” det… ) Väldigt synd bara att inte fler kan kommentera 🙁 När det diskuteras foderstater och täcken kommer hundratals kommentarer, men när skribenten då bjuder på filmer, ja då ekar det nästan tomt på kommentarer. Trist. Och väldigt svenskt.

    Svara
    • Birgitta

      Tack för dina fina ord.

      Jag har också reagerat på uteblivna kommentarer men hellre det faktiskt än en massa kritik.

      Jag är min egen värsta kritiker så det räcker utmärkt med det…

      Så folk håller väl tyst av finkänslighet antar jag och som sagt föredrar jag det framför taskiga omdömen.

      Svara
      • DRESSYRLIV

        Ja, visst är det en själv som är ens värsta kritiker. Verkligen tråkigt om det är så att ”folk” inte kommenterar för att de inte har något att säga (eller kritik). Vad är det med folk egentligen?

        Jag sitter här och blir lite små-uppretad. Du lägger ju för fasen ut filmen för alla oss läsare – knappast för dig själv? För du ehhh… har ju liksom sett filmen. Näe, jag tycker det är väldigt tråkigt men alla dessa förbaskat tråkiga människor som inte har något att säga.

        Och än en gång: JAG tycker att ni har gjort enorma framsteg och det ska du verkligen ta till dig (för jag är faktiskt rätt kritisk av mig 😉

        Svara
        • CeciliaL

          Enda anledningen att jag inte kommenterar speciellt på filmer är att jag känner mig dum som kan så litet om dressyr och inte vill komma med puckade kommentarer som inte tillför något. Tycker det är jättekul att kolla och sedan läsa vad folk skriver och sen kolla igen och tänka åhå, var det DET som inte var bra etc, det lär jag mig mycket på. Det enda jag har att komma med är att Vicke är SÅ himla flott. Fast det vet ju Birgitta redan att jag tycker! 🙂

          Svara
          • CeciliaL

            PS och så har jag tittat på 3 saluhästar och rest land & rike runt samt var uppe kl 04:30 för att hinknissa på en FEI** distanstävling långt borta i Bedfordshire, så har ännu mindre än vanligt att säga!

        • JohannaB

          Fast in och kolla och kommentera på inlägget innan med tre filmer nu 🙂
          Där ser man mer, även galoppen som ser riktigt bärig och trevlig ut!

          Svara
  2. JohannaB

    Jag hade missat kommentera denna, men är väl just nu så inne i min hästs skada att jag inte riktigt orkar engagera mig i vad jag annars tycker är superroligt (jag ÄLSKAR filmer, och tycker absolut du ska fortsätta lägga ut dem!)
    Men apropå att vara sin egen värsta kritiker, spar ett par dagar och se filmerna igen då. Ofta blir man mindre kritisk när man får lite avstånd till dem. Jag har till och med lärt mig att INTE kolla på filmerna direkt efter träning (för då kastas de tveklöst ;)) och dessutom sparar jag helst minst ett dygn innan jag publicerar något 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>