Veckan som gått

fail

Ännu en vecka som mer känns som sommar än analkande höst, i alla fall sett till de höga temperaturerna.

Vicke går fortfarande utan täcke och har inte satt någon vinterpäls och det är bara det tilltagande mörkret som avslöjar att hösten är här.

Vicke jobbar på bra och vi har ägnat oss åt lite allt möjligt i veckan.

Vilodag i måndags, dressyr i ridhuset i tisdags, uteritt i onsdags och träning för X i torsdags.

I fredags hopptränade vi utomhus, i lördags blev det ett nytt dressyrpass i ridhuset och igår tömkörde jag på grusbanan.

Träningen för X blev filmad av en stallkamrat och det är verkligen synd att jag inte kan få hjälp med detta oftare.

Det är väldigt lärorikt att se sina tillkortakommanden och det hade hjälpt mig mycket om jag hade fått se vad jag pysslar med lite oftare.

Jag är tyvärr närsynt och kan därmed inte utnyttja rudhusspeglar till fullo men får i alla fall otroligt bra support av X och tar hela tiden med mig hans instruktioner även när jag är ensam.

Annars har veckan innehållit tandläkarbesök för egen del, en kostsam bilreparation, stalljour, extrajobb och annat nödvändigt ont höll jag på att säga.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag är imponerad av din ork. Heltidsjobb och häst är mer än tillräckligt för de flesta människor men du har även extrajobb.

    Svara
    • Birgitta

      Nja…jag tycker inte att det är så imponerande.

      Dels jobbar vi aldrig över på mitt ordinarie jobb och dels kan jag själv välja vilka dagar jag vill arbeta på mitt extrajobb (jag brukar ta en helgdag i veckan).

      Visst är det härligt att vara ledig, det gillar jag allra bäst men samtidigt är jag otroligt glad för möjligheten att tjäna extra och därmed kunna lägga ÄNNU MER pengar på min dyra hobby.

      Svara
  2. Emma

    Kanske en dum fråga, men skulle inte glasögon/linser lösa problemet med att du inte ser i spegeln?

    Svara
    • Birgitta

      Med linser/ glasögon hade jag högst troligt sett bättre, ja.

      Men jag känner mig inte så bekväm med glasögon (har dom bara när jag kör bil) och då tror jag att det hade känts ännu mer obekvämt i sadeln.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>