Tisdag- nytt uppdrag

Precis som väderleksprognosen lovade/ hotade kom det mängder av regn under natten.

Jag hoppades att min planerade morgonuteritt inte skulle behöva ställas in pga fortsatt nederbörd men när det väl var dags att sätta foten i stigbygeln hade både regn och lite blixtar dragit förbi.

Stubbåkrarna bedömde jag som för blöta för annat än skritt men däremot konstaterade jag att de förbaskade ”koerna” hade bytt hage så att jag nu kunde rida bort och klättra där de tidigare har stått och skrämt Vicke.

Efter klättringen travade och galopperade vi hemåt och efter lite mer än en timme kunde jag hoppa av, ”slänga ut” Vicke i hagen och hasta till jobbet- instämpling 7.47.

Efter jobbet ska jag för ovanlighetens skull (händer en gång av 200 typ….) INTE åka till stallet utan direkt vidare till ett kortare extrajobb som jag i skrivande stund (min lunchrast) inte vet så mycket om men som jag tror kan bli spännande och som jag kan berätta om imorgon.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>