Köpa plaketter?

Numera är det inte alltid som man FÅR plaketter när man placerar sig; antingen får man köpa dom eller så finns det inga helt enkelt.

Idag undrar jag om ni köper plaketter om de inte delas ut gratis?

Tycker ni att det är trist att de har förvunnit eller ”skiter ni i vilket”?

Jag tyckte att det var lite gulligt att en 62-årig ryttare som jag VET har tävlat ”i tusen år” ville köpa sin plakett nyligen ”för det är fint att spika upp i stallet”.

Själv har jag faktiskt gett upp drömmen om att någonsin spika upp några plaketter i ett eget stall så numera bryr jag mig inte om plaketterna.

Jag har dessutom redan långt över 100 stycken så var jag skulle spika upp allt detta har jag ingen aning om.

På Herons tid (han hade ensam 99 stycken) valde jag att inte spika upp dom eftersom stallet dels inte var mitt och de dels inte skulle få plats på boxvägg/dörr.

Och numera ligger alla i en kartong som aldrig tas fram…

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jessica

    Fick flashback till ridskolans boxar där alla dörrar klapprade till vid stängning pga ”enspiksupphängning” av plaketter !

    Svara
  2. Emelie

    Jag bryr mig inte heller om plaketterna, plockade ner ett gäng från tidigare ockupenter i stallet när jag flyttade in, föredrar det rent och avskalat. Rosetterna däremot har större betydelse! Även om en del av dem blir liggandes i lådor.

    Det var en ryttare på tävlingen i helgen som kom in till sekretariatet då hon inte hade fått sin rosett vid utgång från banan. – Det var hans första Clear Round… Förstår hur mycket rosetten betyder då!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>