Frågor eller idéer?

Då och då tryter min inspiration rent vilket kanske inte är så konstigt efter många tusen inlägg om allt möjligt 🙂 .

Så idag undrar jag om det är något speciellt ni tycker ska avhandlas på bloggen, något ni undrar över eller vill diskutera?

Om ni inte vill outa detta för någon mer än mig kan ni maila till bm6610@hotmail.com

Vill ni skriva något eget inlägg kan ni också hojta till!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Annelie

    Jag har en som kanske väcker debatt som jag tänkt på själv. Hästägare som får barn. Hur trodde de att det skulle bli – och hur blev det? Jag har under ett antal år i inackorderingsstall sett alla varianter – de som tror att de ska fortsätta precis som vanligt och åka till stallet varje kväll – men som säljer hästen efter några månader eftersom de inte alls vill eller kan prioritera hästlivet. Den som har tre ganska små barn men som efter varje barn kör på med träning och tävling – jobbar hela dagen, hem, middag, lägga barn – och sen ut till stallet vid 21 och hem vid 23. De med lite större barn som tar med sig barn/barnen i princip VARJE dag och låter de hänga i stallet – många gånger ganska uttråkade. Jag har ju inte egen häst utan är bara medryttare två dagar i veckan – men för mig var det så att jag inte hade fattat innan hur LITE tid man får med sitt barn efter jobb/dagis och att jag inte VILL vara borta för mycket! Jag vill inte! Jag tillbringar åtta timmar om dagen med arbetskamraterna men bara max tre timmar med min dotter en vanlig vardag – OM man är hemma på kvällen vill säga.

    Sen har vi de som skaffar häst i 50-års åldern när barnen är stora och klarar sig själva hemma eller t o m blivit vuxna. Vore intressant att höra från dina bloggläsare som är föräldrar!

    Svara
    • Anna

      Bra förslag! Jag som börjar jobba nästa vecka efter föräldraledighet kan behöva tips i vardagen från andra i samma situation.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>