Onsdag- vuxenpoäng

Idag kunde jag bocka av 2 saker från min to-do lista och det kändes väldigt skönt.

Först var jag och fick utprovat terminal (läs)glasögon som min arbetsgivare bekostar eftersom jag börjar få svårt att se riktigt liten text när jag läser….hemskt ålderstecken…

Därefter var det dags för blodgivning och då  passade jag på att kolla upp mitt tidigare högs blodtryck som just upptäcktes när jag var för att ge blod sist.

Nu medicinerar jag ju och det har hjälpt, trycket låg på 145/85 vilket är ganska ok.

Dagen avslutades med träning hos X och det var tur att den gick så bra som den gjorde för allt runt omkring var ganska jobbigt.

Att köra i ösregn och mörker är ingen hit och allting var mer eller mindre blött efteråt.

Själva träningen var som sagt i alla fall bra och visst har vi hoppat upp en platå- det tyckte X också.

Numera behöver han knappt hjälpa till med pisken under trampträningen som också enligt X har gett bra sidoeffekter och som Vicke nog tycker är lite kul eftersom han har talang för det och dessutom får massor av beröm.

Vi tittade på skolorna och sidvärtsslutorna är något vi ska lägga lite tid på nästa gång också.

Jag behöver hjälp från marken att veta hur tvära jag ska göra dom- idag blev jag för ambitiös och vräkte Vicke för mycket i sidled varpå jag tappade tempo och böjning.

Men en allmänt bättre och bättre känsla fortsätter att infinna sig och jag är så glad för det.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>