Skägg- hiss eller diss?

skägg

Som varande singel tillåter jag mig att kolla på olika dejtingsidor på nätet och har då till min förskräckelse 🙂 kunnat konstatera att majoriteten av karlar i min ålder antingen inte har råd med en rakhyvel eller tycker….gud förbjude…att det är snyggt med en massa buskigt hår i ansiktet?!?!?

Själv kan jag inte se mig borra in ansiktet i någon annans dito om detta är fullt av just HÅR men man ska kanske aldrig säga aldrig…jag sa samma sak tills jag träffade en snusare som jag var tillsammans med i över 10 år 🙂 .

Men alltså vad är grejen?

Är det ”nya modet” med skägg och är det då som hos kvinnor; att alla inte förstår att ”allt inte klär alla”.

Tex menar jag att en viss hårkvalité är mer lämpad att odla skägg av och man ska också veta hur man klipper till skägget snyggt.

Men för min personliga del är ALLT skägg fulare än slätrakade ansikten och jag tycker att många också ser äldre ut med skägg och det vill man väl inte i min ålder? Då borde man om inte annat vilja se YNGE ut?

Men vad tycker ni Girls som säkert pussar på både håriga häst och hundmular: skägg- hiss eller diss?

12 kommentarer Skriv kommentar

  1. Katja

    Hund och hästmular går finfint att pussa på. Män med ovårdat lång skägg…..nej aldrig! fult och ohygieniskt

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag har ju man med skägg – dock mycket kort och vältrimmat. Jag var lite tveksam från början, men jag tycker verkligen att det klär honom .

    Svara
  3. Minstral

    Jag tycker inte om skägg! Finns ett fåtal män som klär i det, men det är inte många.

    Svara
  4. Trasselkvast

    Jag TYCKTE inte om skägg, tills jag fick en man som klädde i det. Nu tycker jag det är supersnyggt, som dem det passar. Den här nya trenden med råttbon i ansiktet dock, den förstår jag inte alls. Det är (nästan) bara andra män som gillar/imponeras av ett yvigt skägg. Nej, vältrimmat ska det vara.

    Svara
  5. CeciliaL

    Valtrimmat ar val ok, sana dar som man inte tanker pa. Jultomteskagg ar inte min grej! Fast mest tycker jag skagg passar pa min pappa, farfar etc, snarare an pa min egen karl! 😀 En del klar i det och en del inte, haller jag med om.

    Svara
  6. LenaB

    Jag tycker inte om skägg. Kanske finns de som passar i det, fast jag kan inte komma på ngn på rak arm.

    Svara
  7. SofiaM

    Min sambo har skägg men jag är inte så glad i det. Han är finare utan 😉
    Han har råd med rakhyvel men han tycker nog det är mindre kul att råka sig 😉

    Svara
  8. Frida

    Jo det är trendigt med skägg just nu, de lite yngre kompletterar med en ”man-bun” dvs en knut på huvudet. Jag är inte jätteförtjust i den trenden men en kille i lite lagom skäggväxt som passar i det är snyggt men långa ”tomteskägg” är inte min grej, både fult och äckligt (ser bara äldre gubbar med matrester i skägget framför mig). Gissar att om 10 år kommer vi att skratta lika mkt åt hipsterskägger som vid idag gör åt hockeyfrillan och mustachen haha. En gång var ju detta också snyggt tills vi kom på bättre tankar….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>