Lördag- montören

Idag kändes det som att jag hade skrapat ihop vääääldigt många vuxenpoäng: jag lyckades montera ihop ett helt IKEA vardagsrumsbord utan att varken få ett nervsammanbrott eller få några skruvar eller muttrar över.

Jag bytte även ut den heltäckande mattan på den inglasade balkongen och det blev också mycket bra så nu är jag både mattläggare och montör i ett 🙂 .

Det som återstår med lägenheten är att hämta innerdörrarna när de är färdiglackerade, att få uppsatt en hatthylla av vaktmästaren och att packa upp ytterligare motsvarade 2 IKEA-kassar med småsaker; sedan är jag faktiskt KLAR!!!!

Vicke fortsätter sin vila och kunde tyvärr inte skrittas ut som planerat eftersom det stormade för fullt.

Han fick en promenad i ridhuset och själv unnade jag mig ett bio-besök  (Spionernas bro) som avslutning på dagen och innan kvällsjobbet.

bord

Sneak-peak från vardagsrummet; bord (Strind från IKEA för 995:–), soffa från MIO (6900:–) och matta från Bauhaus (nedsatt till 645:– från 1299:–). Fatet är en gåva från mina arbetskamrater när jag fyllde 40.

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>