Onsdag- i Klågerup

Första dagen utan kånkande eller shopping på en evighet känns det som.

I stället använde jag delar av dagen till att åka in till Malmö och äta lunch med underbara fd kollegor (från arbetet jag är tjänstledig från).

Efter en trevlig stund var det dags att köra direkt till stallet där uteritt med Leon, hans medryttare och Vicks stod på tur.

Det känns nästan otroligt att skriva det men medryttaren Annelie visade mig ett område där jag aldrig har ridit förut trots att jag stått på nuvarande anläggning i 6 år?!?

Mitt enda försvar är att man får skritta på asfalt i kanske 15 minuter (halvvägs till Högbo gård för er som vet….) innan man kan svänga in på en grusväg som sedan delar sig i flera andra långa diton varav en leder till Klågerup upptäckte vi!

Dessa grusvägar är rejält hårdgjorda men näst intill otrafikerade eftersom de endast leder till olika gårdar utmed vägarna- helt perfekt i geggiga tider!

Jag skojade med Annelie och sa att vi fortsättningsvis inte skulle rida någon annanstans och jag kan som sagt knappt smälta denna nya upptäckt inpå ”näsan” 🙂 !

image

Min sötnos….

image

….i skymningen.

image

Påpälsad Michelinryttare 🙂 !

En kommentar

  1. Titti

    Dom vägarna får ni gärna vissa oss!! Är ledig mycket i jul så då fårmisshandel ”snyggingar” allt dra med mig och Harry!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>