Tisdag- love it

image

Ni som har följt bloggen länge vet att jag alltid tycker att det är roligt att rida men just nu är jag inne i en period när det liksom är ÄNNU roligare, om det nu är möjligt 🙂 ?

Jag ser fram emot ett morgonpass i ridhuset direkt efter en natts jobb och utan att ens känna mig trött ?!?!

Nåja, det är bara att njuta så länge det varar ha ha ha.

Idag var en sådan morgon med många fina byten (och några mindre bra också), lite ”början till piruetter” (ska be Olof att vi tittar på detta), diagonalslutor (som jag misstänker känns bättre än de ser ut?) och tempoväxlingar i traven där ju formen dippar ibland och ökningarna kunde varit myyyycket bättre men jag är ändå sammantaget nöjd!

Mindre nöjd var jag när jag kom ut ur ridhuset och konstaterade att det var barmark när jag äntrade det och ”fullt” (nåja) med snö när jag kom ut igen?!?

Som jag brukar säga när det handlar om snö får vi väl se vad det blir av det hela- kommer det att ligga kvar i mer än några timmar eller ej? Fortsättning följer ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>