Fredag- som alla andra dagar

Dags för ett nytt dressyrpass i morse och jag fortsatte att insistera på att man (läs: Vicke) kan gå i skänkelvikning  utmed spåret även i höger varv och utan att försöka lämna detsamma eller räta ut sig och låtsas som om ryttaren inte använder den sidförande skänkeln.

Jag lyckades i mitt uppsåt och därefter kunde vi ägna resten av tiden åt några byten, förvänd galopp och annat smått och gott.

Idag blev det också lunch med tillhörande skvaller med ”gamla” arbetskamrater (från anställningen jag är tjänstledig från) och det var väldigt trevligt att träffas igen.

Jag har alltid haft tur och haft bra kollegor vilket är en jäkla tur då man för det mesta faktiskt tillbringar mer tid med någon/ några av dom än med en eventuell partner.

Inte nu när jag jobbar natt men förr kunde jag lätt vara med min teampartner i 8 timmar per dag och så många (vakna) timmar umgicks jag då inte med X-maken för det mesta….
image

I ärlighetens namn bryr jag mig långt mindre om vilken veckodag det är sedan jag började arbeta natt- jag är ju alltid ledig dagtid och ofta ledig 3,5 dag i rad. Lyx!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>