Svaret (om de rökande grannarna)

image

Efter förslag från en bloggläsare mailade jag till hyresvärden i söndags och undrade om DE kunde sätta upp någon form av anslag mot rökning eftersom det uppenbarligen är ett störningsmoment.

Svaret kom redan på måndagen (vad jag älskar effektiva människor….) : anslag skulle sättas upp!!!!

Och mycket riktigt; på tisdagen kom det upp ett anslag där hyresvärden i vänliga ordalag ber om hänsyn genom att ”undvika att röka på balkong eller direkt utanför porten”.

Det känns inte som att det finns mycket mer att göra än ovan och jag är i alla fall glad över en hyresvärd som inte bara viftar bort något som uppfattas som ett problem av i vart fall vissa hyresgäster.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Det jag ändå förundras över är all denna skriftliga kommunikation i ett sånt här ärende, det har satts upp lapp, mailats till hyresvärden, du och andra har gått och varit lite irriterade. När slutade vi prata med varandra i detta landet? Jag är inte ett dugg förvånad över att det är så mycket irritation och gruff grannar emellan när kommunikationen går till så här. Det enda det skapar är att folk går och ser snett på varandra och eventuellt försöker lista ut sätt att ”ge igen”. Vad blir nästa steg? Hundar förbjuds i fastigheten pga allergi kanske?

    Svara
  2. Minstral

    Dessutom har ju inte heller fastighetsägaren tagit ställning och sagt att det är förbjudet att röka på balkong eller utanför porten, så tveksamt om det hjälper. Jag hade som hyresvärd skippat lappen och satt upp en skylt med rökning förbjuden utanför entrén.

    Svara
  3. Jessica

    Hahaha, jag hade också sagt ngt för längesedan, så kanske problemet hade varit ur världen?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>