Årets fattigaste månad

Läste någonstans att januari är årets fattigaste månad för folk i gemen och jag är INTE förvånad.

Dels är det väl många som har ”förköpt sig” inför julen och dels är det så i mitt fall i alla fall att det är många saker som måste förnyas just vid årsskiftet; medlemskap i min ridklubb, ryttarlicens och dylikt.

Eftersom det är så många som har ont om pengar vid denna tid tror jag att det finns pengar att tjäna för den som HAR cash; affärsidkare måste ju också leva och man kan säkerligen göra lite good business, pruta osv.

Hur är det för er del; är ni luspanka eller redo för serious shopping 🙂 ?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin

    Säger som Minstral; det är lite skralt nu men inte kris. Men den som bestämde att alla avgifter och fakturor (försäkringar, medlemskap, prenumerationer, fan och hans moster) skulle komma i januari är inte riktigt riktig där uppe!!! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Nej, det verkar mycket ologiskt eftersom så många lägger så mycket pengar på julen.

      Gissar att det går ut många inkassokrav i februari.

      När jag jobbade på socialbyrå märktes det tydligt att det var fattigt i januari.

      Svara
  2. CeciliaL

    Jag är litet fattigare, inte så mycket pga julshoppande utan för att jag passar på att handla på rean efter jul, vanligen grejor jag ändå tänkt köpa. Fyndade tex en Pikeurjacka för halva priset, Mountain Horse stövlar också för 1/2 priset, och håller utkik efter täcken och vinterjackor till nästa vinter på rea.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>