Onsdag- en trevlig vana

image

Eller när jag tittar på Vicks 🙂 !

Mina dressyrpass på morgonen känns som en trevlig vana och trots att jag ibland har jobbat hela natten har jag inga problem med att ta mig en ride 🙂 .

Träningsmässigt sker det inte så mycket nytt under solen utan det handlar mycket om att stärka och befästa i korrekt form.

Just formen blir ju ibland lite ”dippig” och Vicke kan också gå och nicka lite med huvudet i galoppen, traven kan bli springig, bytena är inte alltid på hjälpen utan ett galoppsprång efter, skänkelvikningarna behöver stundtals bli tvärare och utan att bjudningen går förlorad osv. Det är sådant fokus ligger på nu- dvs att arbeta bort svagheterna.

Jag tycker bristerna till trots att Vicke är i sitt livs form 🙂 vilket kanske inte säger så mycket eller så BORDE han vara det och ständigt bli det eftersom han blir äldre och tränas mer och mer.

Rent fysiskt ser han också jättefin ut, rund och med en massa muskler- precis som jag vill ha honom!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>