Torsdag- bra ändring

I morse var min ursprungsplan att rida ut efter jobbet men eftersom jag dels var dödstrött och det dels var runt minus 10-11 grader och dimmigt så bestämde jag mig för att skjuta på projektet.

Och med facit i hand var det ett klokt beslut för på eftermiddagen strålade solen, det var bara ett fåtal minusgrader och vi fick en fullständigt underbar uteritt i fantastiskt väder.

Jag började med att trava en hel del i lång och låg form på asfaltvägarna och försökte därefter att hitta så många ställen som möjligt med djup snö där vi kunde trava och galoppera.

Det blev inga jättesträckor i just snömassor, det är ju Skåne gudbevars 🙂 men å andra sidan kan/ bör man ju inte heller ”gå ut hårt” och börja härja för länge på för tunga/ djupa underlag.

Däremot blev det en lagom mix av snö i olika nivåer och som sagt hade vi det hur mysigt som helst- det är sådana dagar det är extra roligt att vara hästägare 🙂  !

137

Som jag skev på Instagram (bm6610): Life is good 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Så härligt! Själv får jag stå bredvid o njuta när glad ponny med lika glad liten ryttare busar i snön. Fast det är rätt mysigt oxå!

    Svara
  2. CeciliaL

    Later harligt! Har har vi haft nagra torra dagar med minusgrader men nu ar det business as usual igen, dvs regn, dimma, lera. Suck.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>