Fredag- härligt!

Nu när jag jobbar som jag gör brukar jag inte se fram emot fredagarna så som jag gjorde när jag jobbade dagtid måndag till fredag men just idag ser jag faktiskt fram emot helgen som en ”riktig Svensson” (exklusive taco-middagen och chipsen ha ha).

Det ska bli så skönt att vara ledig i 3 dagar och sova ut efter 3 vakna nätter.

Vicke är mitt fortsatta lyckopiller och gav mig ett fint ridhuspass i morse.

Jag provade något nytt; ökad trav under lättridning i början av passet i stället för under nersittning i slutet av detsamma och det kändes riktigt bra.

Några väldigt fina byten på hjälpen blev det också och ”hackandet” och protesterna i skänkelvikningarna för vänster skänkel utmed långsidorna är i princip helt borta.

Har hunnit med att sova några timmar under dagen och även besöka min favorit-mekare, en landsman (serb) vid namn Igor som är min bils skötare 🙂 .

Tyvärr har en lampa som har med gasspjället (vad nu det är ha ha) att göra börjat lysa så en ”fler-tusenlapplig” reparation är gissningsvis i antågande.

Än går bilen fortsatt som en dröm men lampan lyser ju av en anledning så så fort bilen börjar hacka är det dags att hala fram plånboken.

Nåja, jag är beredd på det mesta med en 16 år gammal bil och än kastar jag inte in handduken.

image

Måtte inte helgen bli så här 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>