Lördag- som ett barn

Eftersom många prognoser pekar på mildare väder = den lilla snö som finns kommer att försvinna passade jag på att djupsnöträna idag igen.

Jag hoppas verkligen att ni som har tillgång till snö utnyttjar denna i träningssyfte: en perfekt variation från tex ridhusjobb om ni frågar mig.

Jag hittade inte så många ställen med mycket snö men det jag fann njöt jag som ett barn av att rida i 🙂 !

Det är väldigt tacksamt att ha en lydig häst med bra och lättreglerad galopp- jag är inte den som vill (eller vågar) flänga omkring hur som helst och liksom testa ”hur fort kan det gå”.

Men roligt hade jag och någon timme efter ritten märker jag tö-tendenser så det var nog klokt att passa på.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Rida fortast vinner-galopp är verkligen inte givande alls för mig, ligga och rulla i ett gött tempo är underbart däremot. Vi har perfekt snömängd sen flera veckor tillbaks så årets vinterträning blir härligt varierande.

    Svara
  2. JohannaB

    Jag är dödsless på snön 😛
    Ogillar träna på djupa underlag, vare sig det är snö, vatten eller sand så jag gör snart inget annat än skottar. Det räcker fullständigt att de går i det här i hagen hela dagarna
    Fördelen är ju att det går att åtgärda (skotta) medan is och hårt är svårare att påverka.

    Svara
    • Birgitta

      Det är säkert så att det kan bli för mycket av det goda- ni kan ju ha snö i månader medan vi ibland inte ser en flinga under vintern.

      Och i våra hagar är det barmark….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>