Torsdag- glatt återseende

 

IMG_2230

Min lilla groda!

Morgonen inleddes som så många andra med ett dressyrpass i ridhuset och det kändes väldigt bra.

Jag red skolor, skänkelvikningar i både trav och galopp, förvänd galopp och tja….det mesta som ingår i de program jag tävlar just nu.

Mini har ju gett oss ”skänkelvikning i galopp utmed långsidorna” som hemläxa och det går lätt i höger galopp men renderar gärna byten i vänster dito.

Det gäller för mig att rida noga så att det inte BLIR byten och det är en bra träning.

Soya, som ju pendlar mellan mig och x-maken blev också väl motionerad idag; vi träffade en gammal bekant till henne, blandisen Torkil och tog en långpromenad med henne och hennes ägare i nästan vårlikt väder.

Soya har ju inte en så stor bekantskapskrets så det är alltid roligt när hon får träffa sina vänner och springa lite extra- när hon går ensam tar hon det oftast mer lugnt och letar mest saker att stoppa i gapet känns det som ha ha ha.

Nu ska jag faktiskt laga mat för ovanlighetens skull; det blir något så avancerat som ugnsbakad falukorv minsann 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Haha, jag gjorde faktiskt ungsbakad falukorv i helgen – för första gången på typ 10 år. Vi diskuterade om det verkligen var någon mer än jag som gjort det under det här millenniet, men då vet jag att jag inte är ensam.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>