Veckan som gått

image

Efter en härlig och långledig helg är ännu en vecka till ända.

Våren visar sitt ansikte allt mer; kanske inte så mycket i temperatur men genom att det ständigt blir ljusare, att man hör fågelkvitter och ser all möjlig grönska sticka upp ur jorden. Jag älskar det!

Vicke har jobbat på som han ska och tisdagens träning hos Olof gav oss ny input kring hur vi ska träna vidare.

Ännu mer samling som ska ge ännu mer styrka; kanske inte alltid Vickes förstahandsval men vad är väl det av det som vi ryttare bestämmer 🙂 ?

Några uteritter har det också blivit, lite lösgalopp och tömkörning; vid det sistnämnda gick det i alla fall att samla sig ultimat vilket är en trevlig syn.

För egen del har jag ägnar veckan åt en del småprojekt; jag har tagit bort ett födelsemärke, varit och klippt mig, gett blod, fått naglarna fixade samt åter reklamerat min dator då det visade sig att den inte var lagad för fem öre- otroligt dåligt att man inte kollar sådant innan man påstår att allt är ok 🙁 !

Helgen avslutades på bästa sätt med en roadtrip till Gekås/ Ullared och nu är min inköpslista så avbockad som den kan bli medan hemmet i allmänhet och mitt städskåp där jag förvarar alla hygienartiklar osv i synnerhet är så fullt som det kan bli med bra och fina grejer.

Bra shopping utan att jag blev ruinerad- perfekt!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>