Provocerande?

Tydligen stör sig vissa på denna tjej, eller rättare sagt på det faktum att hon har så många hästar utan att rida/ träna ”seriöst”.

Är det något ni kan förstå- alltså folks reaktioner?

Själv hade jag bara reagerat om hästarna hade stått på en anläggning som ”min” egen tex; där anser jag att den begränsade hagtillgången kräver daglig motion på annat vis än enbart utevistelse.

Men annars får alla göra som de vill så länge hästarna sköts och får röra sig tillräckligt och vill man lägga sina pengar på att ha ”hagsmycken” så why not?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Min man har ju 6 ardennerhästar som han inte gör något med 🙂 Får ofta frågan vad han gör med dem. Tja, de går i en flock och är hästar helt enkelt. Han tycker det är roligt.

    Svara
  2. CeciliaL

    Ser inget problem med vad hon gör, och hon säger ju klart och tydligt att hon inte gör ingenting med hästarna utan hon motionerar dem, gör frihetsdressyr, umgås med dem osv. Tycker hon låter totalt oprovocerande och normal, även om hon inte vill tävla eller träna någon specifik gren. Är detta något svenskt, den där attityden att man måste träna en viss typ av träning, samt tävla? Känner hur många som helst här som gör nästan ingenting med sina hästar /ponnyer och aldrig tränar (oavsett hur dåligt de rider!!) eller tävlar. Det rör mig inte i ryggen vad folk gör, bara djuren har det bra.

    Leva i flock låter jättebra, Minstral, det räcker ju! Hästar bryr sig inte om om de blir RIDNA, bara de har någon lämplig aktivitet (och det kan vara flockliv) och allt annat de behöver, tycker jag.

    Svara
  3. Anna

    Har man energi att reta sig på henne så känner jag att man har för lite att göra.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>