Ett bra råd

IMG_2466

Ja, detta är ett bra råd tycker jag och som jag själv försöker efterleva, framför allt nu när jag inte jobbar måndag- fredag och alltid är ledig på helgerna.

Och vad gäller att använda fina saker så är det något som jag också absolut tycker att ”man” borde göra oftare.

Hur många har inte ”finporslin”, kristallglas, silverbestick och annat som i princip aldrig används utan bara ligger i lådor och vitrinskåp och ser fint ut?

Förr hade man ju ett ”finrum” som inte heller användes särskilt ofta och liksom man väl (?) nu använder alla rummen i ett normalt hem så tycker jag att man även ska använda de fina sakerna och njuta av dom i stället för att de ska samla damm någonstans.

Roliga saker tycker jag inte heller att man ska vänta med tills man är ledig en helg eller har semester, det finns mycket man kan förgylla vardagen med och det behöver inte vara så märkvärdigt eller kosta några jättesummor.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Håller också med! Har slutat (för länge sen) att t ex spara fina kläder till ”Sunday best”! 🙂

    Svara
  2. Jennifer

    Håller med! Sen är det lättare att inte fastna i ett sånt vardagsmönster när man aldrig jobbat måndag-fredag 8-17, såklart. 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>