Veckan som gått

Ännu en vecka som swishat förbi….

På hästfronten har jag fått träna på egen hand utan vare sig Olof eller Nina men det har gått bra ändå- så bra att det blev ännu en rosett när vi tävlade i söndags.

Jag har bestämt mig för att inte rida fler LA framöver utan kommer nu att hålla mig till MSV C:1 initialt och lägga till MSV B:2 om ett tag.

Även om konkurrensen är ”mördande” och jag kanske agerar ”klassutfyllnad” ett tag så vill jag ändå hellre rida lite svårare klasser än att harva runt i LA- det har jag gjort vad jag ska med både Vicke och tidigare hästar och det är ju inte så utvecklande i längden.

Som jag skrev i söndags tycker jag att man ska försöka hitta på roliga saker oavsett vilken dag i veckan det är och för min del har det förutom tävlandet inneburit exempelvis en långpromenad med man och hund i Dalby och ett restaurangbesök både i torsdags och lördags.

I lördags var jag dessutom på bio och såg ”The Danish girl” som jag verkligen kan rekommendera om ni inte bara är intresserade av lättsmält action eller komedi som man glömmer direkt utan vill kunna gå och fundera lite på det ni sett efteråt.

IMG_2467

En av veckans höjdpunkter- en härlig uteritt med The partners in crime!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>