Onsdag- i alla väder

Efter att ha ägnat mig åt en favoritsysselsättning: (ja, jag är sjuk…jag vet….) harvning av utebanan, så äntrade jag och Vicke densamma i eftermiddags.

Jag fokuserade på vad Olof sa igår och på att hitta tillbaka till samma känsla och tyckte jag fick till det riktigt bra.

Blev fin samlad trav och galopp och även några mycket jämna byten varefter jag avslutade i galopp i lätt sits och lättridning i trav.

Under passet upplevde vi riktigt ”aprilväder” eller ”Skåneväder” som en  stallkamrat som kommer från en annan del av Sverige kallade det; jag började rida när det var molnigt, sedan tittade solen fram för att bytas ut mot några hagelkorn, en del regn och så blev det slutligen uppehåll. Suck sa en blöt (men nöjd) ryttare….

På tal om harvningen förresten är jag fortfarande smått förundrad över hur detta redskap kom i min ägo.

För er som inte minns skrev jag SKÄMTSAMT inför en födelsedag att jag önskade mig en harv.

Och jag hann knappt publicera inlägget förrän en bloggläsare i min närhet faktisk GAV mig en hon inte längre behövde. Så kan det gå!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>