Söndag- dammsugare

I ett försök att hålla bilen liiiite renare invändigt har jag idag köpt en sådan där liten dammsugare som man laddar genom bilens cigarettändaruttag.

Inte den bästa sugeffekten får jag säga men good enough och nu kan jag få bort grus och annat småskräp direkt i alla fall.

Är man i stallet minst 2 gånger om dagen tycker i alla fall jag att bilens interiör tar lite stryk- jag vet inte vad ni tycker?

På hästfronten levererade Vicke ett jättefint pass för Nina- vi var båda väldigt nöjda med honom.

Det blev både skolor, skänkelvikningar, byten, enkla byten, halter och lite piruett-jobb och det flöt på bra.

Det märks att Vicke är starkare nu och vill ta i mer med bakbenen utan att man ska behöva truga honom lika mycket och det är ju detta självgående som mycket av all min träning går ut på.

Inte hänga i handen, inte fälla in näsan, dra upp magen och in bakbenen- allt med bibehållen lätthet, engagemang och bjudning. Lätt som en plätt ha ha ha!

image

Coola killar och bästa polare; Vicks och Leon!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV - från föl till stjärna och lite annat

    Ps. STOR eloge till dig som ALLTID besvarar både sms och blogg-kommentarer i ett RASANDE tempo! Vet INGEN i hela världen som är så oerhört duktig på att svara som du 🙂 Men så finns det i princip ingen människa (förutom min familj förstås) som jag litar så till den grad på som dig 🙂

    Svara
  2. DRESSYRLIV - från föl till stjärna och lite annat

    Helt sant! Om jag ber hundra människor att göra något med min häst när jag är bortrest till exempel, så skulle jag inte lita på att 1 % av dem skulle utföra det jag bett dem göra. TROTS betalning. Men med dig har jag verkligen hundra procent förtroende. Och det är verkligen värdefullt!

    Svara
    • Birgitta

      Jo tyvärr kan man inte lita på alla. Det gäller att välja sina ”hjälpredor” så man kan vara avslappnad vid tex utlandssemester.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>