Goda grannar?!?!?

Man upphör aldrig att förvånas över vad ens grannar kan engagera sig i.

Läst på en bekants Facebook:

Känslan när man blir inkallad till sin granne och får jordens fetaste utskällning och hot om att gå vidare då jag vägrar ta bort min julgran på tomten och den bara står där månad efter månad trots att det inte är jul längre. Min granne vägrar beblanda sig med såna människor som beter sig som mig och har även tagit upp det med andra grannar i området. Att ”julgranen” är 2st 90cm höga enbuskar strategiskt planterade mot ett staket som redan stått där 5 år innan jag flyttat hit spelade mindre roll, jag är en skam för kvarteret.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Humor.
    Fast kanske mindre roligt om man är utsatt. Själv skrattar jag högt.

    Svara
    • Birgitta

      Roligt att läsa ja men säkert skitjobbigt att uppleva.

      Min erfarenhet är att sådana grannar kan vara väldigt jobbiga att ha- på många olika vis.

      Och ibland är det inte bara att rycka på axlarna och skita i det.

      Svara
  2. Frida

    Haha jag kan inte låta bli att skratta, det finns verkligen folk till allt. Lite drygt att vara den som är utsatt i och för sig men personen verkar ju kunna ta det med humor och en nypa salt. Men blir lite nyfiken på hur hen tänker går vidare, polisanmälan? Skulle gärna läst den rapporten….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>