Måndag- massage

image

Medan jag inte alls gillar för mycket muskler på män tycker jag att hästar inte kan ha för mycket av dom vilket mitt eget djur är ett utmärkt exempel på 🙂 !

Idag har Vicke blivit ”genomgången” av massör Thea Kärman.

Jag har ju tränat på länge nu, ökat kraven och vill ÄNNU mer och ett led i detta är att jag vill försäkra mig om att Vicke är så redo som jag själv tror att han är för fortsatt jobb.

Thea gav mer än grönt ljus; hon tyckte att Vicke var väldigt bra musklad och kändes ”rätt riden” och det fanns ytterst lite att åtgärda, dvs massera bort.

Pyttelite på vänster korshalva, lite mer på den högra och också lite framför framvalvet på höger sida.

Inget som behöver tittas på förrän vid nästa check-up om kanske ett halvår.

Det kändes väldigt skönt att inga konstigheter hittades för även om det hade förvånat mig så vet vi alla att hästar kan vara väldigt tåliga och gå med ganska mycket smärta innan de säger ifrån.

Dagens motion för min lilla häst fick bli förlängd hagtid med Leon- det räcker gott efter förra veckans alla träningar.

Annars har dagen bland annat ägnats åt att hämta Soyas aska på Djursjukhuset i Malmö, vi valde enskild kremering och planen är att hon ska begravas i fd makens trädgård där hon älskade att ligga.

Har även hämtat min bärbara dator från dess 3:e reparation hos Elgiganten och låt mig säga så här: det är nog bäst att den inte går sönder en fjärde gång…..

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Hi hi…gigantisk- som en godkänd hingst 🙂 !

      Massören tyckte musklerna var väldigt fina och mjuka- inte otäckt hårda som de kan bli på en del hästar.

      Tur att min gosse är snäll för det ligger mycket styrka i så mycket muskler vilket man märker de gånger han blir rädd tex….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>