Nya sammanträffanden och ett riktigt fynd!

Ibland undrar jag om ”allting” händer och finns i Staffanstorp och dess närhet 🙂 ?

Det har hänt hur många gånger som helst att precis den service jag efterfrågar eller något jag behöver finns här…därav min undran….

Igår hittade jag en annons på Facebook som jag fastnade för; det var en tjej boende i Staffanstorp som skulle sälja ett par nya Petrie-stövlar eftersom hon har slutat med hästar.

Nypris på stövarna var 5500:– och hon ville ha 2200:–, mer än överkomligt med andra ord.

För att göra en kort historia ännu kortare visade det sig att tjejen bor på gångavstånd från mig, dvs mellan min och min särbos (eller NÄRBO som han så fyndigt uttrycker det) lägenheter och då bor vi typ 1 kilometer från varandra!

I samma hus som tjejen bor var jag och tittade på lägenhet i somras men tackade efter viss tvekan nej och undrade om jag gjorde rätt då det är ohyggligt svårt att få bostad här.

Men med facit i hand fick jag en tusen gånger bättre bostad några månader senare….

Som ett annat sammanträffande bor en fd stallkamrat i samma hus?!?!

Hur som helst, stövlarna satt som en smäck och jag köpte dom utan tvekan. Fick med en rejäl och fin stövelväska från Equiline dessutom.

Jag har annars faktisk verkligen vant mig vid att rida i shortchaps och ridskor (VAD hände med den konservativa dressyrryttaren?!?!?) men det här blir ju snäppet bättre så klart 🙂 !

IMG_2738

Sååå nöjd!

IMG_2739

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>