Veckan som gått

image

Min julstjärna som jag köpte i december på CityGross för en spottstyver vägrar att lämna in utan ser tvärtom finare ut nu än då jag köpte den. Tänkte utmana mig själv och se om jag kan få den att överleva till jul 🙂 !

Ja du milde tid…maj redan!

Jag tycker som vanligt att tiden bara rusar iväg.

Veckan har väl varit som vanligt med träning för Olof i tisdags, uteritt med Anneli och Leon i fredags och så vidare tills jag skulle rida i lördags och snabbt kunde konstatera att Vicke var halt.

Gissningsvis är det något (vrickning?) som har hänt i hagen eftersom han var ohalt när jag satte in honom i boxen dagen innan och halt efter hagintag dagen därpå men man vet banne mig aldrig med hästar- det är en sak som jag har lärt mig.

Så jag undviker fortsatta spekulationer utan kommer att kontakta min veterinär på måndag för att höra hur jag bör gå vidare.

Annars har veckan även innehållit ett besök av massör i måndags som tyckte att Vicke kändes jättefin och ett träckprov skickades in samma dag som även det var utmärkt= ingen maskförekomst.

Hittade också ett par superfina nya Petrie-stövlar som jag köpte i fredags- nu vill jag bara kunna ANVÄNDA dom snarast också!

Snälla Vicke (VRICKE?!?!?) – bli frisk NU!!!!!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>