Veckan som gått

image

Vädermässigt har den gångna veckan innehållit mest sol och värme- det jag gillar bäst!

Det lyser av den gula rapsen överallt och det är sååå vackert!

Själv har jag varit (och är) förkyld under större delen veckan men det har inte hindrat mig från de vanliga göromålen med jobb och hästeri.

Jag har faktiskt haft lite svårt att smälta att det VAR (obs ordvits) en hovböld som drabbade Vicke, på mina snart 30 år som hästägare har detta bara hänt mig en gång tidigare och då märkte jag inte ens av bölden utan det var hovslagaren som hittade ett utläkt hål vid nästa skoning.

Men nu kan jag slappna av och rida utan att sitta och känna efter i varje steg och Vicke känns lika fin som innan det retliga avbrottet.

Under den gångna veckan har Vicke fått lymfdränage i ett försök att minska hans senskidegallor bak och as we speak håller jag på med ”efterbehandlingen”, dvs att kyla gallorna efter varje ridpass, använda Back on track och skaka loss muskulaturen på bakdelen före och efter passen för att liksom få igång flödet.

Nu när min fina häst är frisk ska jag försöka att njuta av att mitt liv känns fantastiskt bra efter ett jobbigt förra år- det är ingen klyscha att man ska ta vara på varje dag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>