Veckan som gått

Ännu en vecka som bara har swischat förbi, precis som så många andra.

Jag har varken tränat för mina tränare eller åkt på någon tävling men tycker att jag har tränat på enligt plan hemma och utan några bekymmer. Men helt klart VILL jag träna varje vecka om jag får välja och går det för lång tid mellan de övervakade tillfällena känns det inte bra för mig- då blir jag osäker på om jag verkligen tränar på bästa sätt.

Vädermässigt har det mestadels varit mycket soligt och varmt och det passar mig sååå bra- som ni vet avskyr jag vinter och kyla.

Jag har passat på att sola lite och Vicke har sluppit att svettas allt för mycket genom att jag har ridit i ridhuset tidiga morgnar eller bara tagit det lugnt när jag red ut i veckan.

IMG_2856

Jag är fortsatt extremt nöjd med konstellationen Vicke och Leon- de fungerar sååå bra ihop och jag blir alldeles varm om hjärtat när jag ser hur de står och kliar på varandra eller bara måste dricka ur vattenkaret preciiiiis samtidigt.

Jag är ju en hönsmamma av gigantiska mått som blir nervös bara Vicke tar 2 travsteg i hagen (”måtte han nu inte trampa av sig skorna” och ”åhhh…bara han inte vrickar sig”) och det finns förvisso en del skäl till DET och jag vill verkligen hålla honom skadefri nu så att vi äntligen kan börja närma oss en del av mina delmål men jag tror ändå att Leons närvaro i hagen snarare minskar skaderisken än ökar den. Han är så lugn och förnuftig så skulle Vicke skada sig i just hagen är det nog snarare TROTS än tack vare Leon.

IMG_2937

Lilla Lillis fortsätter att hindra mig i mina göromål dagligen- det går liksom inte att passera henne utan att stanna för en lång gos-stund.

IMG_2938

Hon åker snart på bete så det gäller att passa på och leka med henne allt vad jag orkar.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>