Torsdag- premiärdopp

image

Idag har jag för första gången sedan jag flyttade till Staffanstorp för 14 år sedan besökt Bråhögsbadet.

Jag får väl skylla på att jag tidigare bodde i hus, hade trädgård och grannar med en renad damm som vi fick nyttja men nu när jag bor i lägenhet är ett utomhusbad ett suveränt alternativ, särskilt som det ligger 300-400 meter från min bostad.

image

Idag var jag i princip ensam på hela badet och framför allt i bassängen då jag tog mitt premiärdopp.

När skolorna slutar lär det väl bli mycket mer trängsel men jag njuter så länge stillheten varar och det kändes väldigt lyxigt att lägga några timmar på denna sköna aktivitet.

image

En aktivitet som min stallägare har ägnat sig åt idag har varit höskörden (vi producerar lite hö men mest ensilage) och när denna var bärgad på ett av fälten kunde jag premiärinviga det för ridning med Vicke.

Turligt nog fläktar det väldigt bra vid både gräs och grusbanan- annars hade det varit outhärdligt att rida där när det är så varmt som det har varit idag.

Men tack vare vindarna är det riktigt behagligt, i alla fall sommartid 🙂 . På hösten är man inte lika förtjust i blåsten men man får ta det onda med det goda.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>