Veckan som gått

IMG_2991

Ja, så här har jag tillbringat mycket tid under den gångna veckan, iförd solhatt och solandes. Jag har till och med överskridit vissa somrars badkvot- har tagit flera simturer både på utomhusbadet i Staffanstorp och i Tvedörasjön, en liten badoas särbon och jag hittade till i helgen.

Jag tycker att det är jätteskönt att sommaren har börjat så här bra med sol och värme- då blir det inte den desperation inför semestern som kan infinna sig då man känner att man liksom ”måste” få lite färg på kroppen, kanske resa iväg för att slippa tråkigt väder och allting känns så koncentrerat under de futtiga ledighetsveckorna som går allt för snabbt.

För mig som alltid är ledig dagtid märks det en enorm skillnad- även om jag så klart måste sova OCKSÅ så hinner jag ändå verkligen utnyttja de fina dagarna vi haft.

Och till min enorma glädje fick jag under den gångna veckan veta att det vikariat jag haft har blivit en fast tjänst- helt underbart!

På hästfronten blev det träning för både Olof och Nina och även tävling i söndags.

Jag är väldigt nöjd med Vicke på alla sätt och vis och det känns som att vi nu är på en platå där det mest handlar om att göra ”allt” ännu bättre och inte så mycket att lära honom nya saker.

Vad gäller bloggen har samma sak inträffat som händer varje år vid den här tiden; det blir lite stiltje vilket är fullt förståeligt då jag gissar att mina läsare hellre vill utnyttja den underbara årstiden än att sitta och läsa om mina öden och äventyr 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>